Hunajan maistelu ja vierailu mehiläispesillä – Lisähenkilö | Teija Javanainen

10.00

Tervetuloa hunajamaisteluun!

Haluaisitko tutustua mehiläishoitajan työhön? Kiinnostaako erilaisten hunajien maistelu? Tule mukaan hunajamaisteluun ja tutustu Mäntylän hunajan tilaan Pirttikoskella!

Mehiläiset ja muut pölyttäjät ovat elintärkeitä ekosysteemille ja luonnon monimuotoisuudelle. Mehiläishoitajan työhön tutustuminen on oiva tapa oppia lisää mehiläisistä ja samalla siitä, miten me kaikki voimme auttaa niitä niiden tärkeässä työssä.

9. heinäkuuta klo 11 – 15
Osoite: Lamalantie 108, 14500 Iittala

Ohjelmassa on neljän eri hunajan maistelua ja hunajamakupari-maistelu. Pihalla voi tutustua mehiläispesiin ja samalla myös tilan kanoihin ja pupuihin.

Vierailun kesto on 4 tuntia. Jos haluat ottaa kaverin mukaan, hinta lisähenkilöltä on 10 euroa. Muista lisätä lisähenkilö erikseen ostoskoriin.

Ole nopea! Paikkoja on rajoitettu määrä.

  • Varustaudu mukavilla vaatteilla ja kengillä. Vierailu on ulkona.
  • Asiakas ottaa vastuun allergisesta reaktiosta mehiläisen pistosta.
  • Voit ostaa hunajan maistelun ja vierailun myös lahjaksi — muista täyttää ostoksesi yhteydessä myös lahjansaajan osoitetiedot kassalla.


Mistä hinta muodostuu?

  • 60 % menee mehiläishoitajalle. Saamallaan tuella hän pystyy kasvattamaan ja kehittämään toimintaansa ja hankkimaan esimerkiksi lisää mehiläispesiä ja hoitotarvikkeita.
  • 20 % menee Bee Rescue -tiimille markkinointi- ja muihin kuluihin.
  • 20 % menee veroihin.

Lue lisää mehiläishoitajasta ↓

Varasto loppu

Teijan mehiläistarha sijaitsee metsänreunassa Hämeenlinnan Pirttikoskella. Hän arvostaa luontoa, sen puhtautta sekä metsän antimia.

Mehiläiset hakevat meden pääsääntöisesti luonnossa kasvavista kukista, mikä takaa puhtaan luonnon hunajan sekä samalla luonnonkasvien ja marjojen pölytyksen. Mehiläiset asuvat puusta valmistetuissa pesissä ja niiden hoidossa auttelee Teijan 6-vuotias Taimi-tytär.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hunajan maistelu ja vierailu mehiläispesillä – Lisähenkilö | Teija Javanainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *